Presentkort för bröllopsfotografering

Bröllopsdagen är en fantastisk dag som ni förhoppningsvis kommer att minnas resten av ert liv oavsett. Trots det upplever de flesta att det ger så otroligt mycket mer att ha foton eller film från dagen. De där små sakerna som bleknar bort, detaljerna som glöms, släktingar och närstående som inte finns kvar långt senare eller de ögonblick ni inte såg.

Många som gifter sig som anlitat fotograf och/eller videograf säger att det enda de möjligen ångrar är att de inte dokumenterade mer av dagen.

Ett bröllop innebär dock ofta stora utgifter och snabbt adderas allt upp till stora belopp. Då kanske just bilder ibland får stå tillbaka för den fina lokalen, goda maten eller just de där kläderna.

För att underlätta erbjuder vi därför presentkort så att ni kan få hjälp med finansieringen av fotograf/videograf genom att önska er detta i bröllopsgåva.

Via vår sida på galleri.roslagsfotogaferna.se/presentkort går det att beställa och ladda ner presentkort i olika valörer. Vi kan även erbjuda specialdesignade kort för de som önskar.

Exempel på presentkort