Farväl Potter

Det är oundvikligt att det kommer en dag då vi måste ta farväl av våra kära husdjur och familjemedlemmar. När tiden var kommen för Potter bokade vi in en fotografering så att familjen kan minnas hans sista dagar.

Ofta kanske man ångrar att man inte tagit ”porträtt” av husdjuren redan när de var unga, pigga och i sina glansdagar. Även om vi fotograferar dagligen med våra mobiler så kanske just den där kvalitén saknas som gör det till något som man vill och kan förstora och rama in sedan.

2Husdjur porträtt hund Väddö Roslagen NorrtäljeHusdjur porträtt hund Väddö Roslagen Norrtälje
Husdjur porträtt hund Väddö Roslagen NorrtäljeHusdjur porträtt hund Väddö Roslagen Norrtälje
Husdjur porträtt hund Väddö Roslagen NorrtäljeHusdjur porträtt hund Väddö Roslagen Norrtälje
Husdjur porträtt hund Väddö Roslagen NorrtäljeHusdjur porträtt hund Väddö Roslagen Norrtälje
R.I.P Potter 2020