Covid-19 erbjudande

Covid 19 slår hårt mot hela samhället och samtidigt som vården får kämpa och söker mer personal innebär det för många andra att de förlorar sina jobb och småföretagen förlorar sina kunder. De ekonomiska effekterna av viruset kommer vi att få leva med länge och många företag kommer att antingen försättas i konkurs eller komma ur detta skuldsatta.

För oss, Susanne och Kim, på Roslagsfotograferna som främst arbetar med bröllop, porträtt och familjefotografering ser vi inställda uppdrag och inga nya bokningar och det kan det innebära att hela vår säsong blir inställd. Inga åtgärdspaket räddar oss eftersom vi är enskilda företagare och därför inte omfattas av några stödåtgärder som hittills presenterats.

Vi funderar därför på hur vi kan hjälpa andra samtidigt som vi behåller någon form av verksamhet tills detta är över och därför vill vi förmedla vad vi kan hjälpa till med.

Kanske du har någon annan idé som involverar bild, film, ljud där vi kan vara behjälpliga. Hör av dig med dina tankar.

Företagare

Är du företagare så kanske du passar på att se över din marknadsföring, hemsida osv. Vi kan hjälpa till med både bilder och filmer. T.ex. fotografera för bildbank, ta porträtt- och miljöbilder, filma verksamheten eller göra reklamfilmer.

Ni kanske vill ha fina bilder som dekorerar kontor eller butik. Vi sitter på massor med bilder från härliga platser eller så kanske ni vill ha bilder från en bestämd plats.

Du kanske behöver hjälp med att skapa filmer för t.ex. Youtube för att nå ut istället för att träffa andra.

Utöver att själva fotografera och filma själva kan vi redigera de du eller någon annan tagit.

Arbeta hemma

Eftersom många håller sig i egen karantän och/eller arbetar hemifrån läggs de flesta möten online via olika digitala konferensverktyg.

Vi kan hjälpa dig med hur du sätter upp en snyggare setup hemma för onlinemöten så att du ser proffsigare och bättre ut.

Familj

Vi kan fortfarande ta barn- och familjebilder utan att vi behöver vara nära varandra. Eftersom vädret blir bättre går det bra att vara utomhus och vi har långa teleobjektiv 🙂

Privat eller företag

Vill du själv bli bättre fotograf kan vi hålla fotokurs även på distans via datorn.

Om oss

Vi är ett gift par som fotograferar tillsammans. Vi bor på Väddö, Norrtälje och utgår därifrån även om vi tar uppdrag även betydligt längre bort.

Vi har en mängd professionella kameror och objektiv, bakgrunder, blixtar och ljussättning, utrustning för ljudupptagning och drönare. Vi är helt mobila så att vi kan ta med utrustningen till den plats där den behövs.