Sandra & Robin – Bröllop 2017

Den 29 juli 2017 gifte sig det underbara paret Sandra och Robin i den otroligt mysiga Djurö Kyrka. En liten, familjär och mycket vackert belägen kyrka på Djurö alldeles vid vattnet. Det fanns många fantastiskt fina platser för porträttfotografering alldeles vid kyrkan.

Det var en underbart solig och varm dag som till en början inte hade ett enda moln på himlen men senare dök det upp lite tussar som livade upp det blå.

Kyrkoherden Yvonne är en rolig och mycket trevlig vigselförrättare och vi fick fritt fram att fotografera som vi ville. Med 4 samtidiga kameror dokumenterade vi från tre olika vinklar parallellt för att inte missa ett enda ögonblick.

Sandra och Robin älskar naturen på Värmdö och Djurö så de ville att porträtten verkligen skulle visa detta. Att de sedan själva är varma, öppna och roliga som personer gjorde fotograferingen till ett nöje. De bjöd verkligen på sig själva.

För oss som kommer från Roslagen var det såklart underbart och hemtamt att få vara i denna skärgårdsmiljö.

Fler bilder från dagen finns i vårt bröllopsgalleri.

Läs mer om vad det innebär att boka oss för bröllopsfotografering!