Bröllopsfotografering Laura & Marcus 2019

Laura & Marcus fann varandra på en resa i Australien och det blev en kärlekshistoria som ledde till att Laura lämnade England och flyttade till Sverige. De båda bor och studerar nu i Umeå och vi åkte dit för ett förmöte och provfotografering i april.

Den 1 juni 2019 var det dags för bröllopet på Björkögården. På stranden ställdes stolar i ordning för vigseln och uppe vid gården dukades det upp för fest. Dagen var en blandning av svenska och engelska traditioner vilket gjorde det lite annorlunda men väldigt trevligt.

Att hålla vigseln utomhus har sina risker då framförallt vädret kan överraska. Denna gång började det regna mitt under vigselakten. Som tur var hade vi med oss ett stort, vitt dubbelparaply som vi kunde ge brudparet så att de slapp bli blöta.

Vädret gjorde även att porträttbilderna var i farozonen men som tur var fanns ett båthus intill stranden som vi kunde använda.

Med släkt och vänner som rest över hela världen för att komma till bröllopet var mingelbilder det viktigaste för brudparet så vi fokuserade på att fånga många ögonblick, känslor och händelser så att paret fick massor med bilder på gästerna.

Mer information om bröllopsfotografering