Site icon Roslagsfotograferna

Om oss

Roslagsfotograferna

Om

Vi, Susanne och Kim, är två som har funnit varandra och vår gemensamma passion – foto. Vi har båda två fotograferat i många år och har bestämt oss för att göra detta professionellt tillsammans.
Att vara två fotografer innebär givetvis stora fördelar för dig som kund då vi kan ta två olika vinklar samtidigt. 4 ögon är bättre än 2 och 2 kameror bättre än 1.
Vi bor på Väddö i underbara Roslagen och har detta som vår utgångspunkt men är absolut inte främmande för att ta uppdrag i och runt Stockholm eller varför inte lite varstans i landet eller världen. Vi har även ett hus utanför Skellefteå där vi vistas då och då.
Vi älskar djur och natur så när vi inte har andra uppdrag är vi gärna ute i naturen eller reser runt i både Sverige och världen.


Vår logotyp

Vår logotyp föreställer Albert Engströms ateljé som är ett känt landmärke i Grisslehamn på Väddö. Väddö har alltid haft en dragningskraft för kreativa människor som t.ex. författare och konstnärer. Vi tycker därför att Albert Engströms lilla stuga på klippan vid havet är en bra symbol för det kreativa klimatet vi känner finns i naturen och särskilt vid havet.


Vision

Det finns stunder i livet där du vill behålla känslan för evigt och vi känner inte till något bättre sätt än att genom bilder ta sig tillbaka till dessa stunder och känna kärleken, värmen, glädjen, skratten eller andra känslor som förknippas med minnet.
Vi vill skapa annorlunda, spännande och fantasifulla bilder gärna lite lekfullt och med mycket humor, skratt och glädje.

Exit mobile version