Bröllop – priser

Prismodell

De flesta andra fotograferna  erbjuder färdiga paket med olika innehåll som vi upplever kan vara svåra att förstå och dessutom kanske inte har det önskade innehållet ni är ute efter. Därför har vi valt att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Dels tycker vi att det är fel att sätta timmar på olika moment utan det får gärna ta den tid som krävs så länge det är rimligt. Vi har heller inte satt någon begränsning i antal bilder som levereras utan ni får alla bilder vi tar utom de vi väljer bort som t.ex. är testbilder eller uppenbart inte är smickrande osv,.

Eftersom vi dessutom kommer med två fotografer tål våra priser verkligen att jämföras!

Vad är det som kostar?

Den största delen av uppdraget är allt det vi gör när vi inte har kameran i händerna. Det är mycket arbete med planering och förberedelser innan och många timmar av bildbehandling och leverans efteråt. Dessutom måste vi förstås se till att ha väldigt bra utrustning och dubbelt av allt ifall något skulle gå sönder. Allt för att garantera att ni får de bilder ni vill ha.

Alternativ 1: Bestäm ditt eget pris med vår flexibla prismodell

För er som vill ha lite mer har vi valt att sätta vår prismodell väldigt flexibel så att du själv kan komponera ihop och enkelt komponera om upplägget.
Du väljer själv och ser direkt kostnaden genom att addera valda delar till grundavgiften.

Alla bilder levereras redigerade och högupplösta i ett eget online-galleri med tillhörande mobilapp. Ni får dubbla fotografer och massor av bilder.

För mer detaljer om vad varje del innehåller kan du läsa vår steg-för-steg guide

Grundavgift: 6 500 kr
Grundavgiften inkluderar all administration, förberedelser, bildbearbetning och leverans vi som fotografer behöver göra oavsett omfattningen på uppdraget.
Det inkluderar även förmöte och pre-shoot.

Grundavgiften är 6 500kr och debiteras för både foto och film men endast en gång vid kombo-uppdrag med både foto och film.

Brudparets förberedelser:
Vi följer brud och brudgum under förberedelserna. Eftersom vi är två fotografer kan vi följa er var för sig även om ni befinner er på olika platser.

Foto: 1 900 kr

Porträtt: 
Porträttbilder på brudparet

Foto: 3 500 kr

Vigsel:
Vigselakten och kramkalaset efteråt

Foto: 3 500 kr

Mingel och gruppfoton:
Brudskål, mingel och eventuella gruppfoton’

Foto: 1 900 kr

Middag:
Middag, tal och tårtskärningen

Foto: 2 900 kr

Golden-hour:
Om vädret och årstiden tillåter. Annars tar vi andra typer av kreativa porträtt med t.ex. ljussättning och filter.

Foto: 1 900 kr

Festen:
Fest och dans efter middagen

Foto: 2 900 kr

Alternativ 2: Snabbt och enkelt

För er som söker ett vettigt baspaket till rimligt pris erbjuder vi att fotografera sammanhängande vigsel och porträtt (i valfri ordning). Detta passar kanske er som gifter er på Skansens drop-in, vid Stadshuset eller liknande. Här ingår inget förmöte/pre-shoot men vi levererar alla bilderna högupplösta och digitalt i er personliga mobilapp och webbgalleri.

Film redigeras som en kort och en längre version och levereras på USB.

Foto: Endast 9 750 kr 
Film: Endast 13 750 kr

Alternativ 3: Eget förslag

Bara för att vi försökt göra det enkelt innebär det inte att vi inte kan anpassa oss efter era önskemål. Om ovanstående alternativ inte passar så diskuterar vi gärna oss fram till en lösning som passar er.

Övriga kostnader

Resor
Resor inom Stockholm, Uppsala och Västerbottens län ingår. 
För längre resor utgår reseersättning med 4 kr/km med bil alternativt faktiska kostnader för andra färdmedel (exempelvis flyg eller tåg)

Övernattning
Om uppdraget är längre bort än 20 mil från oss, och uppdraget pågår länge eller sent på kvällen, utgår kostnader för övernattning och måltider med de faktiska kostnaderna, dock lägst 2 000 kr

Mat under uppdraget
Det underlättar om mat till fotograferna ingår (lunch och/eller middag beroende på uppdragets längd) så spar vi tid och det blir effektivare då vi slipper lämna festligheterna för att äta. Om vi måste ta oss iväg för matpauser kanske vi missar viktiga ögonblick och kan inte hållas ansvariga för uteblivna bilder under den tiden vi är borta och äter.

Utökning av uppdrag
Vi tycker inte om att titta på klockan hela tiden och vill själva ha friheten att använda den tid ni har på bästa sätt så vi har inte satt någon timtid för respektive moment. Däremot gäller sammanhängande timmar och att det ska vara ”rimligt”. Det går mao inte att beställa porträttfotografering och dela upp det på både förmiddag och kväll. Ifall ni önskar göra tilläggsbeställningar i efterhand brukar det gå bra. Har vi inte bokat något annat så är vi flexibla.

Övrigt

  • Alla priser är inklusive moms om inte annat anges
  • Vi innehar F-skattsedel
  • Vi fakturerar mot 10 dagar netto
  • Leverans sker normalt inom 4 veckor och efter betalning

Mer information