Boka din bröllopsfotograf

BröllopsfotografChampagnen tar slut, musiken tystnar och minnena bleknar men bilderna från er bröllopsfotograf består för evigt.
Det finns stunder i livet där du vill behålla känslan för evigt. Vi känner inte till något bättre sätt än att genom bilder ta sig tillbaka till dessa stunder och känna kärleken, värmen, glädjen, skratten eller andra känslor som förknippas med minnet. En bild kan få dig att minnas ljud, doft och känslor mycket lättare.
Vi vill skapa annorlunda, spännande och fantasifulla bilder och porträtt. Gärna lite lekfullt och med mycket humor, skratt och glädje. Oavsett om ni vill ha mer traditionella, vackra och dokumenterande bilder eller är sugna på lite galna bilder så är vi lyhörda och det går såklart att kombinera lite av varje.

Bröllopsfotografering är ett hantverk där kombinationen av rätt utrustning, kunnande, erfarenhet och fantasi sammantaget ger ett resultat utöver det vanliga.

Vilka är vi?

Roslagsfotograferna är Susanne och Kim, två som har funnit både varandra och vår gemensamma passion – foto. Vi har båda två fotograferat i många år och gör det sedan flera år tillbaka professionellt tillsammans. När vi själva gifte oss var bröllopsfotografen det högst prioriterade och vi tittar ofta tillbaka på de fina bilderna från bröllopet i vårt album.
Vi bor på Väddö, Norrtälje i underbara Roslagen och har detta som vår utgångspunkt. Utöver det har vi även ett hus i Bjurån, Skellefteå där vi vistas så ofta vi kan.  Eftersom vi ursprungligen kommer från Stockholm och dess kringliggande kommuner på både norra och södra sidan är det självklart att vi tar uppdrag i och runt Stockholm. Vi älskar också att resa så att ta oss lite varstans i landet eller världen är ok för oss.

Att vara två fotografer innebär givetvis stora fördelar för dig som kund då vi kan följa både brud och brudgum under förberedelserna eller ta två olika vinklar samtidigt. Vi har därför lättare att fånga fler ögonblick och situationer som uppstår. 4 ögon är bättre än 2 och 2 kameror bättre än 1. Med två fotografer erbjuds två olika perspektiv och dessutom är vi alltid två som hjälper varandra med allt praktiskt. Dessutom brukar vigselförrättarna vara glada över att vi inte behöver förflytta oss så mycket för att fånga vinklarna då vi placerar oss strategiskt på varsin sida.

Varför anlita Roslagsfotograferna som bröllopsfotograf?

 • ENKELT! Lätt att förstå vad du får!
  Inga svåröverskådliga paket med olika innehåll, begränsat antal bilder eller timmar att beräkna.
  Du betalar för det du vill ha bilder på och vi jobbar tills det är klart!
 • DUBBELT! Två fotografer innebär mer av allt!
  Vi är två fotografer vilket innebär att det blir fler bilder och fler ögonblick fångade utan att det syns på priset!
 • MER! Fler dokumenterade händelser, fler vinklar och fler bilder.
  Ni får också alla bilder högupplösta – vi sätter inget tak för leveransen och levererar fler bilder än de flesta andra fotograferna!

På ”Steg för steg” länken här nedan försöker vi förtydliga hur vi arbetar bröllopsfotografering under ett bröllop och vad du kan förvänta dig om du bokar oss för hela bröllopet eller vigseln. Det är mycket att tänka på och det är viktigt att stämma av förväntningarna och vi vill inte att det ska bli missförstånd. Exakt vilka delar som ska ingå avgör du givetvis själv.
Att klargöra detaljerna minskar stressen och ni har nog att tänka på inför er dag.

Mer information om bröllopsfotografering